TRÄDGÅRDSBUTIK

GardenLivings trädgårdsbutik är full av färdigtstylade, inspirerande idéer samt trendiga och lättskötta växter. Vi är specialiserade på prydnadsgräs, små barrträd och örter. Även träd kan du hitta bland mängden. Allt fler hoppas på att snabbt få till en ståtlig planteringsyta och därför hör större plantor till vårt sortiment.

Vi har fått mycket beröm för våra snygga och vinterhållbara krukor. Vårt utbud är väldigt brett och det finns även riktigt stora krukor.

Våra professionella trädgårdsmästare hjälper dig alltid med växt-och krukval. Om du behöver mer hjälp kan du boka tid för personlig växtidé-eller krukträdgårdstjänst.

VÄXTIDÉ OCH KRUK-TRÄDGÅRDSPLANERING

Under växtidé tjänsten planerar du tillsammans med trädgårdsmästaren växtligheten för en specifik planteringsyta (max. 10 m²).

Vi kan även planera med dig en krukträdgård efter dina önskemål för altan, balkong eller entré.

Du kan boka tid för dessa tjänster i förväg på vår hemsida. Fyll samtidigt i de preliminära uppgifterna för mötet och bekräfta det bindande mötet.

Pris 74 € / 30 min

 

PLANTERING OCH HEMLEVERANS

Vi planterar mindre krukväxtligheter och levererar dem hem till dig. Större helheter planterar vi på plats. Priset på växter och krukor beror på beställningen.

Planteringsarbete 58 €/h/person

Transportavgift för beställningsarbete levererat av GardenLiving:

65 € / leverans inom 15 km radie, 95 € / leverans inom 15-30 km radie från vår butik i Mankans.

TRÄDGÅRDSKURSER

Vi skräddarsyr temakurser för grupper.

Be om en offert genom att använda formuläret nedan.

ÖPPETIDER

STÄNGT

BUTIKSANSVARIG


MARIKA JOHANSSON
Trädgårdsmästare
marika.johansson@gardenliving.fi