GRÖNDESIGN

Att fylla utrymmen med grönväxter uppskattas mer än någonsin tidigare. Våra kreativa proffs hjälper dig att göra din arbetsplats och ditt hem mer mysigt och levande med hjälp av grönväxter, trendiga krukor, mossväggar och veckoblommor.

Våra skickliga gröninredningsplanerare och trädgårdsmästare hjälper dig med att planera grönväxter som passar inredningen, verkställa och underhålla helheten.  Om du vill, kan du även boka tid för personlig växtidétjänst.

GRÖNINREDNINGSPLANERING

Vår planering börjar med att vi besöker platsen, då får vi lära känna lokalen/platsen, atmosfären och växtförhållanden. Samtidigt kommer vi med alternativa lösningar för att uppfylla dina önskemål och vi diskuterar kostnaderna så att vi förstår behoven så bra som möjligt. Efter besöket får du en offert på det önskade planeringsarbetet.

Själva designen är en mycket detaljerad och exakt plan med foton, inklusive en preliminär kostnadsberäkning för verkställandet. Utifrån denna plan kan du antingen genomföra arbetet själv eller ta hjälp av en utomstående part. Självklart kan vi också ta hand om arbetet, och om så önskas, skickar vi en skilld offert på det.

VERKSTÄLLANDE AV GRÖNPLANERINGEN

Efter att offerten godkänts planterar vi växterna i vår studio och tar de färdiga planteringarna till deras planerade ställen. Större växter planterar vi på plats.

MINDRE PLANERINGSTJÄNSTER

KONSULTATIONS BESÖK FÖR FÖRETAG

Du kan också begära om ett konsultationsbesök, där vi muntligen ger alternativa lösningar för val, placering och skötsel av grönväxter och krukor.

Det betalda besöket kan räcka för en entusiastisk gröninredare som vill förverkliga det hela själv med hjälp av platsbesökets idéer och instruktioner.

VÄXTIDÉTJÄNST FÖR PRIVATKUNDER

Om du vill plantera dina växter själv, men behöver professionell hjälp med växtvalet, är du varmt välkommen på vår växtidétjänst.

Du kan boka en tid genom att använda formuläret nedan. Fyll samtidigt i de preliminära uppgifterna för mötet och bekräfta det bindande mötet.

Om du så vill, kan vi beställa grönväxterna och krukorna du väljer och sköta planteringen istället för dig. Vi kan även leverera dem hem till dig mot en extra kostnad.

GRÖNSKÖTSEL

Grönväxter behöver regelbunden och ordentlig skötsel för att hållas friska, dvs vackra. Våra trädgårdsmästare, som är bekanta med dessa växter, tar hand om företagets gröna växter med stort hjärta och professionalism.

För våra privatkunder erbjuder vi vår och höst grönväxtvård, då kontrollerar vi växternas tillstånd, byter jord och krukor vid behov, gödslar, rengör, sprejar växterna eller torkar av damm.

GRÖNINREDNING & GRÖNSKÖTSEL

EMMA HENRIKSSON
Gröndesign planerare, Trädgårdsmästare
044 706 8955
emma.henriksson@gardenliving.fi

TIMO SUNDMAN
Grönskötsel
Trädgårdsmästare
044 744 6276
timo.sundman@gardenliving.fi