GardenLiving är Finlands första lifestyle-komplex inom grön- och trädgårdsbranschen.

We Design

We Flourish

We Care

GardenLivings grundare och landskapsplaneraren Eva Wuites vision var att skapa ett nytt sorts inspirerande företag i Finland, där kunden kan få professionell hjälp för alla sina problem och önskemål, oavsett storlek eller svårighetsgrad, med dessutom ett brett utbud av trendiga växter och krukor.

Hörnstenen i vår verksamhet är att finnas vid kundens sida tills det önskade slutresultatet uppnås.

Till våra våra proffs hör landskapsplanerare, parkträdgårdsmästare, florister, gröninredningsplanerare, växtbiologer och trädgårdsmästare. Tillsammans bildar vi ett starkt team som alltid hittar kreativa och funktionella lösningar på alla dina problem.

 

Vi vill alltid överraska med nya idéer och produkter, med en varm touch och professionalism, och vi gillar utmaningar. Vackra landskap, grönska och blommor runt omkring oss är nämligen vår hjärtesak.

Du kan komma och bekanta dig med våra produkter i vår underbara trädgårdsbutik eller i vår grönstudio. Vår studio har skapats för att betjäna planerare, våra företags- och privatkunder.

Du kan boka tid hos oss för ett personligt planerings- och idémöte oavsett om du vill beställa gröna växter, säsongsväxter eller snittblommor för livets festliga stunder.
I vår studio hittar du, förutom gröna växter och snittblommor, ett omfattande urval av många slags och olika stora krukor lämpliga för inom- och utomhusbruk.

TJÄNSTER

ÖPPETIDER

TRÄDGÅRDSBUTIK:

Måndag STÄNGT
Tisdag 11-18
Onsdag 11-18
Torsdag 11-18        

Fredag 11-18          

Lördag 10-16     

Söndag
STÄNGT

tfn. 044 4918 006
Adress: Blåbackavägen 6, 02630 Esbo
marika.johansson@gardenliving.fi

GRÖNSTUDIO:

Beställningsarbeten och avhämtning:

tfn. 044 241 2510
Adress: Blåbackavägen 6, 02630 Esbo
emma.kajuutti@gardenliving.fi

AKTUELLT

Vi flyttar!

Alla hyresavtal i vår fastighet är uppsagda och vi flyttar till nya lokaler. Vi kommer att annonsera vår nya lokal inom en snar framtid. GardenLivings verksamhet fortsätter dock som vanligt. Av den anledningen anordnar vi inga flyttrabatter eller lagerförsäljning mitt i säsongen, men butiken har träd, buskar och barrträd till nedsatta priser, så det är värt att ta en titt! Kanske du kan hitta en tilltalande perenn till din trädgård, en vacker lummig buske eller ett iögonfallande barrträd.

Välkommen till GardenLiving!