BLOMBUTIK I ESBO

Vår blombutik i Esbo är en ren grön oas. Ett mångsidigt urval grönväxter av olika sorter och storlekar.
Du är välkommen hos oss att trivas och inspireras med en kopp kaffe medan barnen leker i egen hörna.

GRÖNVÄXTER

Vår toppexpert på grönväxter hjälper med att välja rätta krukor och växter till ditt hem och dess ljusförhållanden.

Vårt urval består av små till jättestora grönväxter. Bland dem finns även sällsyntare arter.

 

KRUKOR

Du hittar unika alternativ i kruksortimentet, som vi importerar. Det finns ett brett urval av olika storlekar, för alla växter och rum sin egen.

Vi planterar växterna färdigt och kör dem hem till dig, om du vill. Vid behov är det möjligt att förse krukorna med en vattenisoleringsbehandling och bevattningssystem.

Om du inte hittar produkten du letar efter i vårt sortiment, så kan vi beställa den tillsammans med våra egna order. Utbudet är mycket brett.

 

VÄXTPLANERING

Du kan boka personlig tid för grönväxtplanering hos våra experter. Ta med bilder och mått på rummet till planeringsmötet. Vi planerar tillsammans med dig passande krukor och rätta växter till hemmets ljusförhållanden.
Planeringsmötet kostar 70 eur /30 min.

 

SNITTBLOMMOR

Vi har ett rikligt blomsterurval med speciella blommor, som binds till buketter – naturliga- lekfulla- stiliga, passande just för dig. Det är viktigt för oss, att förstå, vilket budskap du vill förmedla med blommorna.

Vi skapar dina drömmarnas brudbuketter och corsager, samt hjälper med planering av dekoration av bröllopslokal. Beställ tid för bröllopskonsultering.

Pigga upp dagen med våra varierande veckobuketter.  Vi står till tjänst också med sorgbinderi.

WORSHOP

I vår grön oas håller vi också krans-, bukett- och arrangemangkurser för våra kunder. Workshop kvällarna är en upplevelse för möhippa, firmaevenemang eller som programidé till en myskväll med vänner.

 

EMMA KAJUUTTI

”Konst, handarbete och natur. De tilltalar mig såväl i livet som i floristiken. Den enkla skönheten tillhör alla och detta vill jag också visa i min service.”

KONTAKTUPPGIFTER

Blombutik tfn. - 044 241 2510
Tärdgårdsbutik tfn. - 044 491 8006

info@gardenliving.fi

Tryck här för mera information

BILDER