FLORAL DESIGN

Vi vill frambringa glädje, färg och stämning med blommor till allt mellan evenemang och familjefester.

Vi älskar blommor och blomsterutmaningar, där vi får sätta våra kunskaper på prov.
Vi gör blomstermoln, kronor, bågar och allt du bara kan önska om till ditt hem, fest, företagslokal eller event. Vi använder färska blommor, men också material som torkar vackert och sidenblommor i våra blomsterarrangemang.

Berätta för oss dina önskemål, så sköter vi resten.

TJÄNSTER FÖR FÖRETAG

BLOMMOR FÖR EVENEMANG OCH FEST

Företags högtider, event eller mässa. Vi genomför blomsterarrangemang efter din begäran.

Vi planerar det hela, beställer blommorna och binder de unika arrangemangen för hand, sätter allt på plats och om så önskas sköter vi även om avhämtning av dekorationen. Vi startar planeringen med ett gemensamt idémöte, där vi funderar på alternativa lösningar för verkställandet och går igenom kostnaderna.

Efter besöket skickar vi en offert på arbetet.

VEKKOSTYLING

Med veckostyling innebär blomleverans av färska blommor till företagets lokaler. Under ett platsbesök lär vi känna stället och hör dina önskemål. Efter besöket får du ett förslag på möjligheter och erbjudanden från oss.

TJÄNSTER FÖR PRIVATKUNDER

BLOMMOR FÖR DITT LIVS VIKTIGASTE STUNDER

Du kan boka tid till vår florist om du behöver någon som planerar och binder arrangemang till dina minnesvärda fester, såsom bröllop, dop och studentfester.

Under vårt möte kommer vi att göra upp en plan utifrån din vision, som innehåller vid behov en ritad skiss. Efter mötet får du en offert över verkställandet om du så önskar.

Idémötet kostar €70/30 min. som sedan dras av från den slutliga summan av beställningen.

BLOMBÄSTÄLLNING
- VACKRA OCH PERSONLIGA

Förutom vackra buketter och blomsterarrangemang binder vi vad som helst för dig med blommor: smycken, kransar, arrangemang... Vi älskar att vara kreativa och utmaningar.

Du kan förbeställa blomsterarbeten enligt behov i formuläret nedan. Vi kommer efter det att ringa dig för att diskutera din förfrågan mer detaljerat.

Vi rekommenderar att du lägger din beställning i god tid, helst 10 dagar i förväg, för att säkerställa tillgången av blommor som passar dina önskemål. Annars kan vi behöva använda blommor som är tillgängliga just i det ögonblicket.

Du kan hämta din färdiga beställningar enligt överrenskommen tid från vår grönstudio eller under stusions öppetider. Vi kan också levera beställningen till en önskad adress inom huvudstadsregionen mot en extra avgift.

 

 

 

Priserna innehåller moms 24%.

FLORIST


EMMA KAJUUTTI
Florist,
trädgårdmästare inom blomster- och trädgårdshandel
puh. 044 241 2510
emma.kajuutti@gardenliving.fi