GÅRDSTJÄNSTER

Gårdar och trädgården i ditt hem behöver skötas, precis som inredningen i ditt hem.

Våra trädgårdsmästare hjälper dig i din trädgård med ett stort hjärta, yrkesstolthet och skicklighet. Vi rekommenderar därför att komma överens om regelbunden skötsel, så att du inte behöver oroa dig för att hitta överlopps tid för trädgårdsskötsel. Vi kan komma tre gånger per säsong eller varje vecka, du bestämmer.

Vi städar planteringsytorna, byter ut nya växter vid behov och underhåller inte bara privatgårdar utan även på företags och bostadsföreningars gårdar. Om så önskas kan vi planera vackra krukplanteringar för altaner och entréer, till exempel för fest eller försäljning av lägenhet.
Våra proffs kan också göra en växtinventering av hela din trädgårdsyta.

TRÄDGÅRDKONSULTATION

Vår trädgårdsmästare kommer på plats och ger praktiska råd för skötsel av din trädgård och växtvård, samt, om så önskas, nya planteringsidéer.

Efter besöket kan vi även göra ett separat erbjudande för de tjänster du önskar.

Pris 210 €/timme

TRÄDGÅRDSARBETE

Vi snyggar upp och underhåller både nya och gamla gårdar, klipper häckar, prydnadsbuskar och mindre träd. Vi skyddar din trädgård för vintern och skuggar vintergröna växterna från den uttorkande vårsolen.

Om du behöver, så levererar vi och planterar de växter du vill, sår gräsmatta, anlägger konstgräsmatta och rensar ogräs från gårdens ytor.

Pris 58 €/h/person
Du kan få hushållsavdrag för trädgårdsunderhåll.

PLANERING AV PLANTERINGSYTA

Oavsett om området är litet eller stort kan vi göra en detaljerad växt- och planteringsplan. Vi gör planen på dator, så att även du kan utföra planteringsarbetet själv. Vår planering börjar alltid med det ovan nämnda konsultationsbesöket, där vi tillsammans med dig går i genom möjligheter och önskningar.

Priset för planering av planteringsyta börjar vid 400 €

KRUKPLANERING OCH -PLANTERING

En aktuell trend inom trädgårdsbranschen är att ha spektakulära krukväxter på terrasser, tak, balkonger och vid entréer. Med hjälp av iögonfallande krukväxter tar vi en byggd miljö till naturen.

Vi både planerar och genomför den populära krukträdgården för dig, eller så planerar och planterar vi växter till dina nuvarande krukor.

Om så önskas byter vi säsongsväxter som en avtalsenlig tjänst.
Vi prissätter alltid plantor efter användning.

TRÄDGÅRDSCOACHING

Vill du bli mer grön om fingrarna?

I trädgårdscoachtjänsten gör vi trädgårdsunderhåll tillsammans med dig och du lär dig samtidigt en professionell trädgårdsmästares knep och tips.

Pris 120 €/timme

SKRIFTLIGA SKÖTSELANVISNINGAR

Om du själv vill veta hur du sköter din trädgård kan du beställa din egen anvisningsbok hos oss antingen i pdf-format eller som en bok i A4-storlek. Instruktionerna innehåller korrekta och allmänna instruktioner för varje säsong och för alla växter.

Pris 250-400 €

Priserna innehåller moms 24 %.

HUVUD TRÄDGÅRDSMÄSTARE


ANNA JACOBS

Trädgårdsmästare, Växtbiolog
044 734 9922
anna.jacobs@gardenliving.fi