GÅRDSTJÄNSTER

Trädgården hålls städad och trivsam med regelbunden skötsel. Vackra krukplanteringar utanför entréer och på terrasser gör redan mirakel. Arbetsmängden är inte stor, om man gör jobbet regelbundet.
Förutom privata trädgårdar gör vi även företagens och husbolagens gårdar representativa. Välskötta gårdsområden är inbjudande och höjer fastighetens värde.

 

 

KONSULTATIONSBESÖK OCH PLANTERINGSPLAN

Under ett konsultationsbesök bekantar vi oss med gården, går igenom de olika områdena och diskuterar dina önskemål. Förbättringsförslag ges på plats. För eventuella tilläggstjänster gör vi en skild offert.
Om du vill, framställer vi en skriftlig planteringsplan.

 

GÅRDSARBETEN

Våra tjänster

  • beskärning av buskar och små träd
  • gräsklippning, kantning och rensning av ogräs
  • gödsling och kalkning
  • skötsel av privata trädgårdar och husbolagens och företagens gårdar på årskontrakt
  • planteringsarbeten
  • uppsnyggning och stajling av gårdar inför fester och försäljning av fastigheten
  • planering och utföring av krukplanteringar utanför entréer och på terasser

Vi samarbetar med disponentbyråer och sköter om de planterade områdena på husbolagens gårdar.
För privata trädgårdar berättigar våra tjänster till hushållsavdrag.
Du får även skräddarsydda skötselbeskrivningar som innehåller allmänna och växtspecifika skötselråd som gäller för de olika årstiderna.

GÅRDSCOACHNING®
– TILLSAMMANS SÄTTER VI IGÅNG

Idén med gårdscoachning är att du sköter om din gård tillsammans med ett proffs inom grönsektorn. Tjänsten innhåller skötselarbete i din egen trädgård tillsammans med en trädgårdsexpert, då du lär dig de olika arbetsmomenten. Vid behov utarbetar vi skriftliga skötselråd. Efter en gårdscoachning vet du hur du skall sköta om växterna i din trädgård.

ANNA JACOBS

”Det är fantastiskt att arbeta i växternas värld. Man omges av skönhet och lär sig varje dag något nytt om växterna. Varje kunds gård är olika och varje arbetsdag unik. 

I det här arbetet ser man konkret resultatet av sitt arbete. Våra fantastiska gårdsteam skapar underverk med små förändringar och skötsel av gården.”

ANNA JACOBS
Chefsträdgårdsmästare
050 346 3237
anna.jacobs@gardenliving.fi

VÅRA SENASTE ARBETEN