Vihersisustus


Vihreä tekee ihmiselle hyvää! Asiantuntevasti toteutettu vihersisustus luo toimistoihin, julkisiin tiloihin ja koteihin viihtyisyyttä ja näyttävyyttä.

Elävät viherkasvit edesauttavat hyvinvointia ja parantavat merkittävästi tilan tunnelmaa. Ja mikä parasta, muiden hyötyjen lisäksi viherkasvit parantavat myös huoneilmaa.

Vihersisustus yrityksille

Tarjoamme uudenlaisia, innovatiivisia ratkaisuja vihersisustamiseen. Toimimme tiiviissä yhteistyössä lukuisten tavarantoimittajien kanssa, joten kasvi- ja ruukkuvalikoimamme on laaja.

Suunnittelemme, toteutamme ja toimitamme toimitilaasi sopivat viherkasvit, ruukut ja halutessasi myös viikottaiset leikkokukat. Kohteesta riippuen suunnittelemme sopivat ratkaisut joko perinteisinä multaistutuksina tai allergiavapaina kokonaisuuksina. Valikoimaamme kuuluu myös vihertaulut ja tilanjakajaseinämät.

Suosimme pääsääntöisesti eläviä kasveja, mutta valo-olosuhteiltaan haastaviin tiloihin toimitamme myös silkkikasveja. Teemme yhteistyötä sisustusarkkitehtitoimistojen ja sisustussuunnittelijoiden kanssa.

Ota yhteyttä

Vihersisustukset yrityksille
Vihersisustus koteihin

Vihersisustus kotiin

Vihersisustuksen konsultointikäynnillä kartoitamme kotisi kasvuolosuhteet ja perehdymme siihen, millainen tyyli miellyttää sinua sisustuksessa. Lisäksi kuuntelemme toiveitasi vihersisustukseen liittyen. Suunnittelemme kotiisi sopivat kokonaisuudet ja toimitamme ne halutessasi paikan päälle.

Saat meiltä myös suuriin tiloihin sopivat isot viherkasvit ja halutessasi tulemme tekemään kotiisi viherkasvien mullanvaihdon.

Ota yhteyttä tai tule käymään myymälässämme!

Vihersisustus ja kasvien huolto

Viherkasvien säännöllinen ja oikeaoppinen hoito on ehdottoman tärkeää, jotta kasvit pysyvät kauniina ja elinvoimaisina mahdollisimman pitkään. Huollamme yrityksien kasvit pääkaupunkiseudun alueella puolestasi, jotta sinä voit nauttia vihreydestä työpaikallasi.

Vihersisustuksen huoltaminen
Kukkasuunnittelija Kirsti Pentti

”Minun maailmassani kauneus on kaikkialla; pienissä yksityiskohdissa, harkituissa hetkissä ja tahattomissa tunnelmissa – ilossa ja surussa – elämässä.
Sellaisessa luonnollisessa ja tekemättömässä, ohikiitävässä.

Yksinkertaisuus on kaunista – ja johtoajatukseni kaikessa: hyvässä ruuassa ja viinissä, puhtaissa ja selkeissä mauissa. Sama pätee myös kukkiin ja kasveihin. Luonnonmukaisuus on uusi normaali!

Työskentely kauniiden ja mielenkiintoisten kasvien parissa vetoaa kaikkiin aisteihin. Tuoksut, värit, muodot, erilaiset koskemaan houkuttelevat pinnat – ihan kuin olisin keskellä luontoa, jossa mieli lepää ja kiire tippuu hartioilta. Maailma ja sen kukat ovat mahdollisuuksia täynnä.”

KIRSTI PENTTI
Kukka- ja vihersisustussuunnittelija

044 988 7059
kirsti.pentti@gardenliving.fi


Viimeisimpiä töitämme