VIHERSISUSTUS

Viherkasvein viimeisteltyjä tiloja arvostetaan enemmän kuin koskaan ennen. Luovat ammattilaisemme auttavat sinua toteuttamaan työpaikallesi ja kotiisikin lisää viihtyisyyttä ja elävyyttä viherkasveilla, trendikkäillä ruukuilla, sammaltauluilla ja viikoittaisilla leikkokukilla.

Ammattitaitoiset vihersisustussuunnittelijamme ja puutarhurimme ovat apunasi viherkasvien ja sisustuksen suunnittelussa, kasvien valinnassa, kokonaisuuden toteutuksessa ja hoidossa. Olet myös tervetullut Viherstudioomme, jossa voimme yhdessä katsoa eri vaihtoehtoja.  Sinne voit myös halutessasi varata ajan henkilökohtaiseen kasvi-ideointiin.

VIHERSISUSTUSSUUNNITTELU

Suunnittelumme alkaa kohdekäynnillä, jonka aikana tutustumme tiloihinne, niiden tunnelmaan, käyttäjiin sekä kasvuolosuhteisiin. Samalla ideoimme kanssanne vaihtoehtoisia ratkaisuja toiveittenne toteutukselle ja keskustelemme kustannuksista, jotta ymmärrämme tarpeenne mahdollisimman hyvin. Käynnin jälkeen saatte mahdollisen tarjouksen suunnittelutyöstä.

Varsinainen vihersisustussuunnitelma on hyvin yksityiskohtainen, mittatarkka suunnitelma valokuvineen sisältäen alustavan kustannusarvion toteutuksesta.  Tämän suunnitelman pohjalta voitte joko toteuttaa kokonaisuuden itse tai teettää sen ulkopuolisella taholla. Mikäli haluatte meiltä myös toteutuksen, laadimme siitä erillisen tarjouksen

VIHERSUUNNITELMAN TOTEUTUS

Hyväksytyn tarjouksen jälkeen toteutamme istutukset Viherstudiollamme ja tuomme valmiit istutukset niille suunnitelluille paikoille. Isot kasvit ja ruukut istutamme yleensä paikan päällä.

PIENEMMÄT SUUNNITTELUPALVELUT

KONSULTOINTIKÄYNTI YRITYKSILLE

Halutessasi tulemme konsultointikäynnille, jonka aikana annamme suullisesti vaihtoehtoisia ratkaisuja viherkasvien ja ruukkujen valintaan, sijaintiin ja hoitoon.

Maksullinen käynti voi riittää innostuneelle vihersisustajalle, joka haluaa toteuttaa kokonaisuuden kohdekäynnin ideoiden ja ohjeiden avulla itse.

KASVI-IDEOINTI VIHERSTUDIOLLA YKSITYISILLE

Jos haluat istuttaa kasvisi itse, mutta tarvitset ammattilaisen apua kasvivalintoihin, olet lämpimästi tervetullut kasvi-ideointipalvelumme asiakkaaksi Viherstudiollemme.

Ajan tällaiseen tapaamiseen voit varata alla olevasta lomakkeesta. Täytäthän samalla ennakkotiedot tapaamista varten ja vahvistat sitovan tapaamisen.

Halutessasi tilaamme sinulle valitsemasi viherkasvit ja ruukut ja teemme istutukset puolestasi. Voimme myös kuljettaa ne lisämaksusta kotiisi.

VIHERHUOLTO

Viherkasvit tarvitsevat säännöllistä ja oikeaa hoitoa voidakseen hyvin eli ollakseen kauniita. Näihin kasveihin perehtyneet puutarhurimme hoitavat yritysten viherkasvit suurella sydämellä ja ammattitaidolla.

Yksityisasiakkaillemme tarjoamme kevään ja syksyn viherkasvihuollon, jonka aikana tarkistamme kasvien kunnon, vaihdamme tarvittaessa mullat ja ruukut, lannoitamme, siistimme yleisilmeen, suihkutamme kasvit tai pyyhimme pölyt.

VIHERSISUSTUS & VIHERHUOLTO

VIHERSISUSTUS
044 241 2510
info@gardenliving.fi

SANNI TAMMI
Viherhuoltaja
Puutarhuri, sisustaja
044 491 5742
sanni.tammi@gardenliving.fi

SUVI SISTONEN
Puutarhuri, viherhuoltaja
044 744 6276
suvi.sistonen@gardenliving.fi