VIHERSISUSTUS

Viihtyisiä toimistoja, ravintoloita ja koteja arvostetaan enemmän kuin ennen.
Viherkasveilla saadaan myös yrityksen tiloihin kodikkuutta ja samalla viimeistellään tila eloisaksi
ja luovuutta tukevaksi. Tyylikkäät tilat tukevat myös yrityksen brändiä.

 

Tarjoamme uudenlaisia, innovatiivisia ratkaisuja kaikkiin tiloihin.  Suunnittelemme ja toteutamme kokonaisvaltaisesti viheralan palvelut niin sisälle kuin uloskin.

Viherkasvien säännöllinen ja oikeaoppinen hoito pitää kasvit kauniina ja elinvoimaisina. Huollamme kasveja pääkaupunkiseudun yrityksissä, jotta sinä voit nauttia vihreydestä työpaikalla. Mielestämme piha ja sisätilat ovat kokonaisuus, joka on valmis vasta kun ne puhuvat samaa kieltä.

Suunnittelemme tiloihisi sopivat kasvit, ruukut ja halutessasi myös viikoittaiset leikkokukat. Valikoimaamme kuuluvat myös vihertaulut ja tilanjakajaseinämät. Toimimme tiiviissä yhteistyössä lukuisten tavarantoimittajien kanssa, joten kasvi- ja ruukkuvalikoimamme on laaja.

Suosimme pääsääntöisesti eläviä kasveja, mutta valo-olosuhteiltaan haastaviin tiloihin toimitamme myös silkkikasveja.

KIRSTI PENTTI

Työskentely kauniiden ja mielenkiintoisten kasvien parissa vetoaa kaikkiin aisteihin. Tuoksut, värit, muodot, erilaiset koskemaan houkuttelevat pinnat – ihan kuin olisin keskellä luontoa, jossa mieli lepää ja kiire tippuu hartioilta.

Suunnittelen kasvit kasvuolosuhteiden ja asiakkaan tilan tunnelman mukaan.  Kokonaisuus ihastuttaa aina, kun kasvi ja ruukku täydentävät toisiaan!

Kun ruukku on laadukas ja muotokieleltään viherkasviin sopiva, se kestää aikaa ja viimeistelee asiakkaan tilan.

KIRSTI PENTTI
Vihersisustussuunnittelija
044 988 7059
kirsti.pentti@gardenliving.fi

TÖITÄMME