MAISEMASUUNNITTELU

Näemme pihan kodin sisätilojen jatkeena. Teemme suunnitelluista ratkaisuista toiminnallisia ja vastaamaan asukkaiden elintarpeita ja tyyliä. Tavoitteenamme on aina maisemallisesti harmonisen kokonaisuuden luominen, jossa lähtökohtana on talon arkkitehtuuri ja alueen ympäristölliset tekijät.

Kattavan piha- ja maisemasuunnittelun päävaiheet ovat kohdekäynti, luonnossuunnitelma ja toteutussuunnitelma.

 

KOHDEKÄYNTI JA PIHAKONSULTOINTI

Kohdekäynnillä luomme kanssasi yhteisen vision tulevasta muutoksesta. Määrittelemme yhdessä suunniteltavan alueen laajuuden.  Keskustelemme kanssasi urakan toteutuksesta sekä sen kustannuksista. Kohdekäynnin jälkeen annamme tarjouksen suunnittelutyöstä.
Jos pihasuunnitelmaa ei tarvita, pihakonsultointi on usein riittävä vaihtoehto.
Konsultointikäynti voi olla vaihtoehto myös silloin, kun halutaan neuvoja esimerkiksi rakennusten sijoittamisessa tontille, maansiirtotöissä tai pihan rakenteissa.

 

 

LUONNOSSUUNNITELMA

Luonnossuunnitelmassa näkyvät suunnitellut toiminnot, niiden koot ja muotokieli, pihan kasvillisuus ja eri alueiden materiaalit sekä pihavalaistus. Luonnossuunnitelma on piirretty mittakaavaan ja se voi riittää silloin, joka haluat toteuttaa pihan itse.

TOTEUTUSSUUNNITELMA

Toteutussuunnitelma tehdään hyväksytyn luonnossuunnitelman pohjalta. Se sisältää luettelon kaikista materiaaleista mittoineen, väreineen ja määrineen sekä täydellisen kasvilistan. Tämän pohjalta urakkalaskenta on helppoa ja -tarjous saadaan mahdollisimman tarkaksi.

Piirustukseen sisältyy aina tarvittavat mitat ja korkomerkinnät sekä työohjeet. Mukana on tarvittaessa myös kuvia yksityiskohdista eri rakenteista.

 


VIVI ANDERSSON

Ensimmäiset suunnitelmansa Vivi teki GardenLivingissä jo vuonna 2017.

” Olen innovatiivinen ja positiivisen asenteen omaava maisemasuunnittelija sekä asiakaspalvelun huippuosaaja.

Kanssani on mukava työskennellä ja minulla on suuri intohimo suunnittelua ja puutarha-alaa kohtaan. Rakastan kasveja ja luontoa.  

Parasta työssäni on, kun saan tuoda palan luontoa jonkun pihaan ja nähdä lopputuloksen siitä, sekä tietenkin kun asiakas on tyytyväinen ja viihtyy pihallansa. Palvelen myös ruotsin kielellä”

VIVI ANDERSSON
Maisemasuunnittelija
040 573 6618
vivi.andersson@gardenliving.fi


MIIA TARKKI

 

MIIA TARKKI
Maisemasuunnittelija
050 528 2390
miia.tarkki@gardenliving.fi


TÖITÄMME