PIHAPALVELUT

Piha pysyy siistinä ja viihtyisänä säännöllisellä hoidolla. Kauniit ruukkuistutukset sisäänkäynneillä ja terasseilla saavat jo ihmeitä aikaan. Työmäärä ei ole suuri, kun sen tekee säännöllisesti.

Saamme kotipihojen lisäksi myös yritysten ja taloyhtiöiden piha-alueet edustaviksi. Siistit piha-alueet ovat kutsuvia ja nostavat kiinteistön arvoa.

 

KONSULTOINTIKÄYNTI JA ISTUTUSSUUNNITTELU

Konsultointikäynnin aikana tutustumme pihaan, sen eri alueisiin ja keskustelemme toiveistasi. Ehdotukset pihan ilmeen parantamiseksi annamme jo paikan päällä. Mahdollisista lisäpalveluista teemme erillisen tarjouksen. Halutessasi saat meiltä piirretyn istutussuunnitelman.

 

PIHATYÖT

Näin palvelemme

  • pensaiden ja pienten puiden leikkaukset
  • nurmikon leikkaus ja reunojen kanttaus sekä kitkentätyöt
  • lannoitukset sekä kalkitus
  • kotipihojen ja kiinteistöjen kasvialueiden hoitotyöt vuosisopimuksella
  • istutustyöt
  • pihan siistiminen ja stailaus juhlia tai asunnon myyntiä varten
  • ruukkuistutusten suunnittelu ja toteutus sisäänkäyntiin ja terasseille

Teemme yhteistyötä isännöitsijätoimistojen kanssa ja huolehdimme taloyhtiöiden piha-alueiden kasvien hoidosta. Yksityispihoilla palvelumme oikeuttavat kotitalousvähennykseen.
Saat meiltä myös räätälöidyt kasvien hoito-ohjeet, jotka sisältävät yleiset sekä kasvikohtaiset ohjeet eri vuodenajoille.

 

PIHACOACHING®
– TEHDÄÄN YHDESSÄ PIHATYÖT

PihaCoaching®:in ideana on, että huolehdit pihastasi yhdessä meidän, puutarha-alan ammattilaisten kanssa. Palveluun kuuluu pihatyöt yhdessä tehden ja niiden opettaminen omalla pihallasi. Teemme tarvittaessa myös kirjalliset hoito-ohjeet. PihaCoaching®:in jälkeen tiedät, miten pihasi kasveja hoidetaan!

ANNA JACOBS


”Kasvien maailmassa on kiehtovaa tehdä töitä. Kauneutta on ympärillä ja joka päivä oppii uutta. Jokaisen asiakkaamme piha on erilainen ja työpäivä ainutlaatuinen.

Tässä työssä näkee konkreettisesti työn jäljen. Loistava pihatiimimme saa pienillä muutoksilla ja pihan siivouksella ihmeitä aikaan!”

ANNA JACOBS
Pääpuutarhuri
050 346 3237
anna.jacobs@gardenliving.fi

 

 

TÖITÄMME