PIHAPALVELUT

Kotisi piha ja puutarha tarvitsevat hoitoa, ihan niin kuin kotisi sisätilatkin.

Puutarhurimme auttavat sinua pihallasi suurella sydämellä, ammattiylpeydellä ja taidolla. Suosittelemmekin sinua sopimaan säännöllisistä hoidoista, jotta sinun ei tarvitse olla huolissasi omasta ehtimisestäsi. Voimme tulla kolme kertaa sesongissa tai viikoittain, aivan miten haluat.

Siivoamme istutusalueet, vaihdamme tarvittaessa uudet kasvit ja teemme vuosihuollot kotipihojen lisäksi myös yritysten ja taloyhtiöiden pihoilla. Halutessa suunnittelemme kauniit ruukkuistutukset terasseille ja sisäänkäyntiin esimerkiksi juhlia tai asunnon myyntiä varten.
Ammattilaisemme osaavat laatia myös koko piha-alueenne kasvi-inventaarion.

PIHAKONSULTOINTI

Puutarhurimme antaa paikan päällä käytännön neuvoja pihasi kunnostukseen ja kasvien hoitoon sekä haluttaessa uusia istutusideoita.

Käynnin jälkeen voimme laatia teille myös erillisen tarjouksen toivomistanne palveluista.

Hinta 210 €/h

 

PUUTARHATYÖT

Kunnostamme ja hoidamme uudet ja vanhat pihat, leikkaamme pensasaidat, koristepensaat ja pienemmät pihapuut. Suojaamme pihasi talvea varten ja varjostamme ikivihreät kasvit kuivattavalta kevätauringolta.

Halutessasi toimitamme ja istutamme toivomasi kasvit, kylvämme nurmikon, asennamme siirtonurmen ja kitkemme piha-alueet.

Hinta 58€/h/hlö
Pihan hoitotöiden osuudesta voit saada kotitalousvähennystä.

ISTUTUSSUUNNITTELU

Olipa alue pieni tai suuri, saat meiltä halutessasi tietokoneella laaditun, yksityiskohtaisen kasvi- ja istutussuunnitelman, jonka pohjalta voitte itse toteuttaa istutustyöt. Suunnittelumme käynnistyy aina yllä mainitulla konsultointikäynnillä, jonka aikana määrittelemme kanssasi toivomasi ratkaisut ja alueet.

Istutussuunnitelmien hinta alkaen 400 €

 

RUUKKUSUUNNITTELU JA - ISTUTUKSET

Yksi tämänhetkisistä puutarha-alan trendeistä on näyttävät ruukkuistutukset terasseilla, katoilla, parvekkeilla ja sisäänkäyntien yhteydessä. Näyttävien ruukkuistutusten avulla tuomme luonnon keskelle rakennuttua ympäristöä.

Suunnittelemme ja toteutamme sinulle trendikkään ruukkupuutarhan tai pelkästään kasvit nykyisiin ruukkuihisi.

Haluttaessa vaihdamme sesongin mukaiset kasvit sopimusluontoisena palveluna.
Kasvit hinnoittelemme aina käytön mukaan.

PIHACOACHING

Haluatko saada varmuutta omaan osaamiseesi?

Pihacoaching – palvelussa teemme pihan hoitotöitä yhdessä kanssasi ja opit samalla ammattipuutarhurin niksit ja vinkit.

Hinta 120 €/h

KIRJALLISET HOITO-OHJEET

Jotta osaisit hoitaa pihaasi itse, voit tilata meiltä pihasi hoito-ohjeet joko pdf- muodossa tai A4-kokoisena kirjana. Ohjeet pitävät sisällään tarkat yleisohjeet jokaiselle vuodenajalle ja kaikille kasveille.

Hinta 250- 400 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

PÄÄPUUTARHURI


ANNA JACOBS

Puutarhuri, Kasvibiologi
044 734 9922
anna.jacobs@gardenliving.fi