Pihapalvelut

Pihasta saa viihtyisän pienilläkin muutoksilla. Pihan siivous, täydennysistutukset ja viimeistellyt sisäänkäynnit sekä terassialueet saavat jo ihmeitä aikaan.

Saamme kotipihojen lisäksi myös yritysten ja taloyhtiöiden piha-alueet edustaviksi. Siistit piha-alueet ovat kutsuvia ja nostavat kiinteistön arvoa.

Konsultointikäynti

Konsultointikäynnin aikana tutustumme kohdepihaan, käymme läpi sen eri alueet ja keskustelemme toiveistasi. Ehdotukset pihan ilmeen parantamiseksi annamme paikan päällä. Mahdollisista lisäpalveluista teemme erillisen tarjouksen.

Taloyhtiöille tarjoamme mm. talkooneuvontaa, jonka aikana käymme läpi taloyhtiön yleiset alueet ja suunnittelemme, mitä pihatalkoissa tulisi tehdä.

Jos kaipaat neuvoja liittyen pihan rakenteisiin, ota yhteyttä:
Laura Talo 040 725 2793

Pihatyöt

Jokainen piha tarvitsee säännöllistä huolenpitoa ja siivousta, aivan kuten sisätilatkin. Yksityispihoilla palvelumme oikeuttavat kotitalousvähennykseen.

Näin palvelemme

  • pensaiden ja pienten puiden leikkaukset
  • nurmikon leikkaus ja reunojen kanttaus sekä kitkentätyöt
  • lannoitukset sekä kalkitus
  • kotipihojen ja kiinteistöjen kasvialueiden hoitotyöt vuosisopimuksella
  • istutustyöt
  • pihan siistiminen ja stailaus juhlia tai asunnon myyntiä varten

Teemme yhteistyötä isännöitsijätoimistojen kanssa ja huolehdimme taloyhtiöiden piha-alueiden kasvien hoidosta.

Saat meiltä myös räätälöidyt kasvien hoito-ohjeet, jotka sisältävät yleiset sekä kasvikohtaiset ohjeet eri vuodenajoille.

PihaCoaching®
– lähdetään yhdessä liikkeelle

PihaCoaching®:in ideana on huolehtia pihastasi yhdessä puutarha-alan ammattilaisen kanssa. Palveluun kuuluu pihatyöt yhdessä tehden ja niiden opettaminen omalla pihallasi. Tarpeen mukaan laadimme kirjalliset hoito-ohjeet. PihaCoaching®:in jälkeen tiedät, miten pihasi kasveja hoidetaan.

Pihan stailaus

Suunnittelemme ja toteutamme pihasi eri tilojen sisustukset, kuten sisäänkäynnit, terassit ja parvekkeet. Joskus kauniit lyhdyt, kukkakimput ja isot kukkaruukut näyttävine istutuksineen riittävät. Toisaalta saatetaan tarvita kattavampaa suunnitelmaa kalusteista ja aurinkovarjoista lähtien.

”Kasvien maailmassa on mahtavaa työskennellä. Kauneutta on ympärillä ja joka päivä oppii jotain uutta. Jokainen asiakaspihamme on erilainen ja työpäivä ainutkertainen.

Työssäni viehättää se, että tapaan ihania ihmisiä ja saan ratkaista heidän pihoihin liittyviä haasteitaan. Olenkin oppinut nopeaksi ongelmanratkaisijaksi ja neuvonantajaksi.

Tässä työssä näkee konkreettisesti työn jäljen. Loistavat pihatiimimme saavat pienillä muutoksilla ja pihan siivouksella ihmeitä aikaan!”

MIA OKSANEN
Pääpuutarhuri
050 528 2641
mia.oksanen@gardenliving.fi


Viimeisimpiä töitämme

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Suurenna kuvaa
 
Suurenna kuvaa
 

Ota yhteyttä