25 huhti 2017

Kirsti Pentti on GardenLivingin kukkasuunnittelija, joka vastaa kukka- ja viherdesignista sekä myymälästämme. Kukka- ja viherdesign tarjoaa uudenlaisia, innovatiivisia ratkaisuja kotiin, toimistoon ja juhliin. Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia ruukkupuutarhoja sekä kukka- ja viherkasvikoristeluja. Lisäksi hoidamme kasvit puolestasi. Tuomme kukkatorin toimitiloihin palvelemaan henkilökuntaasi ja asiakkaitasi, meiltä saat myös viikkokimput. Olemme lisäksi tapahtumajärjestäjien ja catering-firmojen kumppani. Saat meiltä kerralla kaikki tarvitsemasi kukka- ja viherdesignpalvelut!

Avaamme toukokuussa Espoon Mankkaalle GardenLiving Viherstudion, joka on uudenlainen lifestylemyymälä. Meiltä löydät perusvalikoimasta poikkeavia kasveja, ruukkuja ja sisustuselementtejä. Lisäksi ulkotiloihin löydät meiltä suuret designruukut ja erilaiset kausikasvit.

Kirstin vahvuus on nähdä kauneutta kaikkialla: pienissä yksityiskohdissa, harkituissa hetkissä ja tahattomissa tunnelmissa – ilossa ja surussa – elämässä. Sellaisessa luonnollisessa ja tekemättömässä, ohikiitävässä. Työskentely kauniiden ja mielenkiintoisten kasvien parissa vetoaa kaikkiin aisteihin: tuoksut, värit, muodot, erilaiset koskemaan houkuttelevat pinnat. Kirstin hersyvä nauru on tarttuvaa ja Kirstin kanssa on helppo asioida!