07 maalis 2017

Tervetuloa uusille nettisivuillemme ja tutustumaan meihin sekä toimintaamme! Olemme viiden naisen napakka ryhmä, joka on tuonut koko viheralan osaamisemme yhden katon alle: kukat, huonekasvit, puutarhan ja maiseman. Toimimme GardenLiving Viherstudiossa Espoossa, josta löydät kaiken tarvitsemasi kerralla.

GardenLiving Oy on alun perin Mia Oksasen ja Eva Wuiten monipuolinen pihapalveluyritys, jonka päätehtäviä ovat erilaiset pihatyöt, PihaCoaching® sekä pihan stailaus. Maisemasuunnittelu ForSeasons Oy on Eva Wuiten omistama maisema- ja pihasuunnitteluyritys, jossa Evan pitkäaikaisena oikeana kätenä toimii Laura Talo. Maisemasuunnittelu ForSeasons Oy yhdisti voimansa GardenLiving Oy:n kanssa maaliskuussa 2017. Jatkossa suunnittelupuolemme tunnetaan Maisemasuunnittelu GardenLiving Oy:nä.

GardenLiving laajensi toimintaansa ulkotiloista myös sisätiloihin, josta vastaa Kirsti Pentti. Stailaamme kodit, työpaikat ja erilaiset tapahtumat huonekasveilla ja kukilla. Lisäksi avaamme lifestyle-myymälän toukokuussa 2017 Espoon Mankkaalle. Siellä voit nauttia kupin kahvia, ammentaa ideoita, tavata suunnittelijoitamme, rakentaa itse oman kukkakimppusi sekä ihastella ja hankkia yksilöllisiä tuotteita kotiin ja pihalle.

Asiakaslupauksemme on: Vihreä tekee hyvää. Olemme täällä Sinua varten!

Kevätterveisin
Saara, Eva, Mia, Laura ja Kirsti