KUKKAKAUPPA ESPOOSSA

Kukkakauppamme Espoossa on täydellinen viherkeidas. Monipuolinen valikoima erilaisia ja erikokoisia viherkasveja kutsuu viihtymään ja inspiroitumaan vaikka kahvikupin äärelle lasten leikkiessä omassa kulmassaan.

VIHERKASVIT

Viherkasveihin erikoistunut alamme huippuasiantuntija neuvoo viherkasvien ja ruukkujen valinnassa niin että ne sopivat kauniisti kotiisi ja sen valo-olosuhteisiin.

Valikoimamme käsittää kasveja pienistä jättikokoisiin. Joukossa on myös erikoisia lajikkeita.

RUUKUT

Maahantuomastamme ruukkuvalikoimasta löydät uniikkeja vaihtoehtoja. Kokojen kirjo on laaja, jokaiselle kasville ja tilaan löytyy omanlaisensa.

Istutamme kasvit puolestasi ja toimitamme ne halutessasi kotiin. Käsittelemme tarvittaessa ruukut vesitiiviiksi ja rakennamme niihin altakastelujärjestelmän.
Jos myymälämme valikoimasta ei löydy sinulle sopivaa tuotetta, tilaamme sen sinulle muiden tilauksiemme yhteydessä. Tilausvalikoimamme on erittäin laaja.

KASVI-IDEOINTI SUUNNITTELUPALVELU

Voit varata henkilökohtaisen ajan asiantuntijoiltamme viherkasvien suunnittelua varten.

Tuo mukaasi suunnitteluun valokuvat ja mitat tilasta. Ideoimme yhdessä kotiisi ja sen valo-olosuhteisiin sopivat kasvit. Kasvi-ideoinnin hinta on 70 €/ 30 min

LEIKKOKUKAT

Valikoimassamme on runsaasti erikoisia leikkokukkia, joista sidomme persoonallisia kimppuja- luonnollisia – leikkimielisiä – tyylikkäitä, juuri sinulle sopivia. Meille on hyvin tärkeää ymmärtää, mitä sanomaa kukilla haluat viestiä.

Luomme unelmiesi hääkimpun, vieheet ja tilakoristelut. Varaa aika hääkonsultaatioon.

Piristä päivääsi vaihtelevilla viikkokimpuillamme. Palvelemme myös surusidonnassa.

WORKSHOP-ILLAT

Järjestämme viherkeitaassamme kranssi-, kimppu- ja asetelmailtoja asiakkaillemme. Workshop-illat ovat elämys polttariporukalle, yritystapahtumiksi tai ystävien illanvieton ohjelmaksi.

 

EMMA KAJUUTTI

” Taide, käsityö ja luonto. Ne puhuttelevat minua niin elämässä kuin floristiikassakin. Se yksinkertainen kauneus kuuluu jokaiselle, ja sen haluan näyttää myös palveluissani.”

YHTEYSTIEDOT

Kukkakauppa puh. 044 241 2510
Puutarhamyymälä puh. 044 491 8006

info@gardenliving.fi

Katso tarkemmat yhteystiedot täältä.

VALOKUVIA