Kukkakauppa Espoossa


Kukkakauppamme Espoossa on Suomen ensimmäinen viheralan lifestyle-liike, josta löydät persoonallisen valikoiman viherkasveja, leikkokukkia ja leikkovihreitä sekä trendikkäitä ruukkuja ja sisustuselementtejä.

Meille voit tulla viihtymään ja fiilistelemään kahvikupin äärelle tai tapaamaan vihersisustus- ja kukkasuunnittelijoitamme. Kukkakauppa toteuttaa toiveidesi ja tyylisi mukaiset kimput, kranssit ja kukka-asetelmat. Saat meiltä myös kukat kaikkiin tilaisuuksiin, iloon ja suruun. Tilaamme halutessasi myös suurikokoisia viherkasveja ja toimitamme ne kotiisi.

Häät

Haluamme tehdä tärkeästä päivästäsi täydellisen. Suunnittelemme yhdessä sinun kanssasi häihin kimput, vieheet, kukkakorut ja juhlatilan kukat. Häiden kukkasuunnittelu on hyvä aloittaa hyvissä ajoin ja tapaamiselle kannattaa varata aika myymälästämme. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Hääkukat Espoo
Kukkakauppa kukat juhliin

Muut juhlat

Kaste-, rippi- tai valmistujaisjuhlat ovat ikimuistoisia tapahtumia. Suunnittelemme yhdessä kanssasi kuhunkin juhlaan sopivat kukat. Stailaamme myös laajemmin sisätilat kukilla ja ulkotiloihin saat meiltä terassialueen ja sisäänkäynnin ruukut istutuksineen sekä pihan siistimisen juhlakuntoon.

Surusidonta

Surukukat ovat perinteikäs ja olennainen osa hautajaisia. Kukat tuovat lohtua ja auttavat meitä ilmaisemaan asioita, joihin sanat eivät riitä. Sidomme yksilölliset arkkulaitteet ja surukimput toiveidesi mukaan. Tyylimme on moderni, luonnonmukainen ja ekologinen.

Surukukat hautajaisiin Espoo
Workshop kukkakauppa Espoo

Workshop-illat

Järjestämme kranssi-, kimppu- ja asetelmakursseja sopimuksen mukaan. Workshop-illat sopivat polttariporukalle, yritystapahtumiksi tai ystävien illanvieton ohjelmaksi.

Yritykset

Yritysasiakkaille toimitamme säännölliset viikkokimput sekä kukat kaikkiin yritystapahtumiin. Sopimuksen mukaan tuomme kukkatorin toimitiloihisi palvelemaan henkilökuntaasi.

Olemme tapahtumajärjestäjien ja catering-firmojen kumppani.

Kukat yritystapahtumiin Espoo

Kukkakauppa Espoo aukioloajat
Ma-Pe klo 10-18
La-Su klo 10-16

Sinimäentie 6, 02630 Espoo

Kukkakauppa puh. 044 2412 510
Puutarhamyymälä puh. 044 4918 006


Viimeisimpiä töitämme

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ota yhteyttä