Gröndesign

Grönt gör gott.  Gröndesign medför trivsel och stilfullhet på kontoret och  offentliga utrymmen. Levande grönväxter främjar arbetsvälmående och kundtrivsel. Grönväxter förgyller också hemmets inredning och förbättrar inneluften.

Gröndesign för företag

Vi erbjuder dig nya och innovativa lösningar för inredning med grönväxter. Vårt utbud är brett, eftersom vi samarbetar med flera leverantörer. Vi planerar, skapar och transporterar passande grönväxter och krukor till dina lokaliteter. Om så önskars, kommer vi veckoligen med fräscha snittblommor.
Beroende på företag planerar vi passande lösningar antingen som traditionella mullplanteringar eller skapar allergifria helheter. Av oss får du också växttavlor och rumsdelare.
Vi gynnar huvudsakligen levande växter, men levererar även sidenväxter till utmanande utrymmen. Våra samarbetspartners är inredningsarkitekter och -designer.

Gröndesign för hemmet

På ett konsultationsbesök kartlägger vi hemmets växtförhållanden och stil samt pratar om dina önskemål. Vi planerar ditt hem passande helheter och sköter om leveransen om du vill. Av oss får du stora grönväxter, som lämpar sig för stora utrymmen. Om du vill, utför vi mullbyte hemma hos dig.

 

Skötsel

Regelbunden och rätt skötsel är mycket viktig för grönväxterna för att stanna snygga och livskraftiga. Vi sköter om växter på företag inom huvudstadsregionen, så att du kan njuta av grönskan på arbetsplatsen.

 

I min värld finns skönheten överallt; i små detaljer, i genomtänkta ögonblick och spontana stämningar – i glädje och i sorg – i livet. I det naturliga och obearbetade, i det flyktiga.

Det enkla är det vackra – min bärande tanke gällande allt: god mat och gott vin, rena och distinkta smaker. Det samma gäller blommor och växter. Det naturliga är den nya normen.

Att arbeta med vackra och intressanta växter appellerar till alla sinnen. Dofterna, färgerna, formerna, olika ytor som lockar till beröring – alldeles som om jag var ute i naturen, själen får ro och tyngden av stress faller från axlarna. Världen och dess blommor bär på oändliga möjligheter.

KIRSTI PENTTI
Blomster- och gröninredningsdesigner

044 988 7059
kirsti.pentti@gardenliving.fi


Kontakta oss