Företaget

Gården och interiören utgör en helhet som är färdig först då de talar samma språk.

Tack vare bra planering övergår gårdens grönska harmoniskt till hemmets interiörer.

Vi erbjuder såväl företag som privata hem ett mångsidigt kunnande inom grönsektorn. Vårt företag erbjuder trädgårdsplanering, gårdstjänster samt blommor och grönväxter för vardag, fest och evenemang. Vi förverkligar små och stora drömmar genom att förena naturen och design.

Nytt! Trädgårdsbutik
En unkik trädgårdsbutik har öppnats i maj. Vi erbjuder ett personligt urval av annueller och perenner samt stora design krukor. Planera med oss dina nya blomrabatter. Vi utför planteringsarbetet om så önkas.

Öppettider
Mån-Fre kl 10-19
Lör-Sön kl 10-16

Blåbackavägen 6, 02630 Esbo
Tfn. 044 2412 510

Tjänster

Vi

Bakom företaget GardenLiving Oy finns Mia Oksanen, Eva Wuite, Kirsti Pentti och Laura Talo. På gårdssidan jobbar dessutom flitiga och effektiva gårdsteam och i butiken florister. Vi har samlat all vår kunskap inom grönsektorn under ett tak. På det här sättet kan vi betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt. Vi behärskar hela fältet: blommorna, grönväxterna, trädgården och landskapet.

Vårt löfte till kunden är:

Grönt gör gott. Våra professionella yrkesutövare hjälper människor, hem och arbetsmiljöer att blomstra med hjälp av växternas skönhet.

GardenLiving förverkligar blomstrande miljöer såväl i hem som i företag. Ta kontakt, vi berättar gärna mera! Om du så önskar får du fram våra direkta kontaktuppgifter genom att klicka på bilderna nedan.

Gardenliving på Facebook

Gardenliving på Instagram

”Växterna är de klokaste och de bästa förebilderna bland lärare. De vänder sig mot ljuset, de törstar efter vatten, de värnar om den rena luften och även om de sträcker sig upp mot skyn går deras rötter djupt ner i marken.”

– Patriarken Bartholomeus