Företaget

Bakom företaget GardenLiving är Eva Wuite, känd från  TV -programmet Huvila&Huussi. Tillsammans med branschens andra proffs skapades den inspirerande grönoasen, som erbjuder  både hem och företag ett mångsidigt kunnande inom grönsektorn. På samma adress erbjuds: landskapsplanering, trädgårdsmästrarnas gårdstjänster, gröndesign samt blombutik och trädgårdsbutik.

Vår grönoas i Esbo, Mankans är Finlands första grönbranschens lifestylehelhet. Vi betjänar både företag och husbolag samt privatkunder med landskapsplanering, gårdstjänster och gröndesign. Blombutiken och trädgårdsbutiken bjuder dig ett personligt urval grönväxter, snittblommor, annueller och perenner för trädgården, inredningselement och trendiga designkrukor både för inomhus- och utebruk.

Öppettider
Mån-Fre kl 10-18
Lör-Sön kl 10-16

Blåbackavägen 6, 02630 Esbo

Blombutiken – Tfn. 044 2412 510
Trädgårdsbutiken – Tfn. 044 4918 006

Tjänster

Enligt vår åsikt utgör gården och interiören en helhet som är färdig först då de talar samma språk. Tack vare bra planering övergår gårdens grönska harmoniskt till hemmets interiörer.
Vi har samlat all vår kunskap inom grönsektorn under ett tak för att kunna betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt. Vi behärskar hela fältet: blommorna, grönväxterna, trädgården och landskapet. GardenLiving förverkligar stora och små drömmar genom att kombinera naturen med design.

Vårt löfte till kunden är:

Grönt gör gott. Vår professionella personal hjälper människor, hem och arbetsmiljöer att blomstra med hjälp av växternas skönhet.

Vi förverkligar blomstrande miljöer såväl i hem som i företag. Ta kontakt, vi berättar gärna mera!

Gardenliving på Facebook

Gardenliving på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 2679377557 Feed will not update.

”Växterna är de klokaste och de bästa förebilderna bland lärare. De vänder sig mot ljuset, de törstar efter vatten, de värnar om den rena luften och även om de sträcker sig upp mot skyn går deras rötter djupt ner i marken.”

– Patriarken Bartholomeus