Vihersisustus

Vihreä tekee hyvää. Vihersisustus tuo viihtyisyyttä ja tyylikkyyttä toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Elävät viherkasvit lisäävät työhyvinvointia sekä asiakasviihtyvyyttä. Viherkasvit kruunaavat myös kotien sisustuksen ja parantavat huoneilmaa.

Vihersisustus yrityksille

Saat meiltä uudenlaisia, innovatiivisia ratkaisuja vihersisustamiseen. Toimimme yhteistyössä lukuisten tavarantoimittajien kanssa ja siksi tarjoamamme valikoima on laaja. Suunnittelemme, toteutamme ja toimitamme toimitilaasi sopivat viherkasvit, ruukut ja halutessasi myös viikottaiset leikkokukat. Vihersisustus suunnitellaan kohteesta riippuen sopivaksi joko perinteisinä multaistutuksina tai allergiavapaina kokonaisuuksina. Saat meiltä myös vihertaulut ja tilanjakajaseinämät.
Suosimme pääsääntöisesti eläviä kasveja, mutta valo-olosuhteiltaan haastaviin tiloihin toimitamme myös silkkikasveja. Teemme yhteistyötä sisustusarkkitehtitoimistojen ja sisustussuunnittelijoiden kanssa.

Vihersisustus koteihin

Vihersisustuksen konsultointikäynnillä kartoitamme kotisi kasvuolosuhteet ja tyylin ja keskustelemme toiveistasi vihersisustukseen liittyen. Suunnittelemme kotiisi sopivat kokonaisuudet ja toimitamme ne halutessasi paikan päälle. Saat meiltä myös suuriin tiloihin sopivat isot viherkasvit ja halutessasi tulemme tekemään kotiisi viherkasvien mullanvaihdon.

Huolto

Viherkasvien säännöllinen ja oikeaoppinen hoito on ehdottoman tärkeää, jotta kasvit pysyvät kauniina ja elinvoimaisina. Huollamme kasvit pääkaupunkiseudun alueella puolestasi, jotta sinä voit nauttia vihreydestä kotonasi tai työpaikallasi.

”Minun maailmassani kauneus on kaikkialla; pienissä yksityiskohdissa, harkituissa hetkissä ja tahattomissa tunnelmissa – ilossa ja surussa – elämässä.
Sellaisessa luonnollisessa ja tekemättömässä, ohikiitävässä.

Yksinkertaisuus on kaunista – ja johtoajatukseni kaikessa: hyvässä ruuassa ja viinissä, puhtaissa ja selkeissä mauissa. Sama pätee myös kukkiin ja kasveihin. Luonnonmukaisuus on uusi normaali!

Työskentely kauniiden ja mielenkiintoisten kasvien parissa vetoaa kaikkiin aisteihin. Tuoksut, värit, muodot, erilaiset koskemaan houkuttelevat pinnat – ihan kuin olisin keskellä luontoa, jossa mieli lepää ja kiire tippuu hartioilta. Maailma ja sen kukat ovat mahdollisuuksia täynnä.”

KIRSTI PENTTI
Kukkasuunnittelija
Toimitusjohtaja
044 988 7059
kirsti.pentti@gardenliving.fi


Viimeisimpiä töitämme

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ota yhteyttä