Vihersisustus


Vihreä tekee hyvää. Onnistunut vihersisustus tuo viihtyisyyttä ja tyylikkyyttä niin toimistoihin, julkisiin tiloihin kuin koteihinkin. Elävät viherkasvit lisäävät asiakasviihtyisyyttä ja yleistä hyvinvointia. Viherkasvit kruunaavat  sisustuksen ja parantavat huoneilmaa.

Vihersisustus yrityksille

Saat meiltä uudenlaisia, innovatiivisia ratkaisuja vihersisustukseen. Toimimme yhteistyössä lukuisten tavarantoimittajien kanssa ja siksi tarjoamamme valikoima on laaja. Suunnittelemme, toteutamme ja toimitamme toimitilaasi sopivat viherkasvit, ruukut ja halutessasi myös viikottaiset leikkokukat. Suunnittelemme vihersisustuksen kohteesta riippuen sopivaksi joko perinteisinä multaistutuksina tai allergiavapaina kokonaisuuksina. Saat meiltä myös vihertaulut ja tilanjakajaseinämät.
Suosimme pääsääntöisesti eläviä kasveja, mutta valo-olosuhteiltaan haastaviin tiloihin toimitamme myös silkkikasveja. Teemme yhteistyötä sisustusarkkitehtitoimistojen ja sisustussuunnittelijoiden kanssa.

Vihersisustukset yrityksille
Vihersisustus koteihin

Ota yhteyttä

Vihersisustus koteihin

Vihersisustuksen konsultointikäynnillä kartoitamme kotisi kasvuolosuhteet ja tyylin ja keskustelemme toiveistasi vihersisustukseen liittyen. Suunnittelemme kotiisi sopivat kokonaisuudet ja toimitamme ne halutessasi paikan päälle. Saat meiltä myös suuriin tiloihin sopivat isot viherkasvit ja halutessasi tulemme tekemään kotiisi viherkasvien mullanvaihdon.

Ota yhteyttä tai tule käymään myymälässämme!

Vihersisustukseen liittyvä huolto

Viherkasvien säännöllinen ja oikeaoppinen hoito on ehdottoman tärkeää, jotta kasvit pysyvät kauniina ja elinvoimaisina. Huollamme kasvit pääkaupunkiseudun alueella puolestasi, jotta sinä voit nauttia vihreydestä kotonasi tai työpaikallasi.

Vihersisustuksen huoltaminen
Kukkasuunnittelija Kirsti Pentti

”Minun maailmassani kauneus on kaikkialla; pienissä yksityiskohdissa, harkituissa hetkissä ja tahattomissa tunnelmissa – ilossa ja surussa – elämässä.
Sellaisessa luonnollisessa ja tekemättömässä, ohikiitävässä.

Yksinkertaisuus on kaunista – ja johtoajatukseni kaikessa: hyvässä ruuassa ja viinissä, puhtaissa ja selkeissä mauissa. Sama pätee myös kukkiin ja kasveihin. Luonnonmukaisuus on uusi normaali!

Työskentely kauniiden ja mielenkiintoisten kasvien parissa vetoaa kaikkiin aisteihin. Tuoksut, värit, muodot, erilaiset koskemaan houkuttelevat pinnat – ihan kuin olisin keskellä luontoa, jossa mieli lepää ja kiire tippuu hartioilta. Maailma ja sen kukat ovat mahdollisuuksia täynnä.”

KIRSTI PENTTI
Kukkasuunnittelija
Toimitusjohtaja
044 988 7059
kirsti.pentti@gardenliving.fi


Viimeisimpiä töitämme