Maisemasuunnittelu

Maisemasuunnittelu ForSeasons Oy yhdisti voimansa GardenLiving Oy:n kanssa. Jatkossa suunnittelupuolemme tunnetaan Maisemasuunnittelu GardenLiving Oy:nä.

Näemme pihan kodin sisätilojen jatkeena. Pidämme tärkeänä, että suunnitellut ratkaisut ovat toiminnallisia ja vastaavat asiakkaiden elintarpeita ja tyyliä. Pyrimme suunnitelmissamme aina maisemallisesti harmonisen kokonaisuuden luomiseen, jossa huomioidaan myös talon arkkitehtuuri ja alueen ympäristölliset tekijät.

Kattavan pihasuunnittelun päävaiheet ovat kohdekäynti, luonnossuunnitelma ja toteutussuunnitelma.

Kohdekäynti ja pihakonsultointi

Kohdekäynnillä luomme yhteisen vision tulevasta muutoksesta ja määrittelemme yhdessä suunniteltavan alueen laajuuden. Inventoimme alueen, otamme tarvittavat mitat ja korkeudet sekä valokuvat. Keskustelemme kanssasi urakan toteutuksesta sekä sen kustannuksista. Käynnin jälkeen saat tarjouksen suunnittelutyöstä.

Mikäli et tarvitse pihasuunnitelmaa, pihakonsultointi on usein riittävä vaihtoehto: esittelemme ideoimamme ratkaisuvaihtoehdot ja annamme neuvoja muutoksen toteutukseen.

Konsultointikäynti voi myös tulla kyseeseen, kun halutaan neuvoja esimerkiksi rakennusten sijoittamisessa tontille, maansiirtotöissä tai pihan rakenteissa.

Luonnossuunnitelma

Luonnossuunnitelmasta ilmenevät suunnitellut toiminnot, niiden koot ja muotokieli, pihan kasvillisuus ja eri alueiden materiaalit sekä pihavalaistus. Luonnossuunnitelma on piirretty mittakaavaan ja se voi riittää asiakkaalle, joka haluaa toteuttaa pihansa itse.

Toteutussuunnitelma

Toteutussuunnitelma laaditaan hyväksytyn luonnossuunnitelman pohjalta. Se sisältää luettelon kaikista materiaaleista mittoineen, väreineen ja määrineen sekä täydellisen kasvilistan. Tämän pohjalta urakkalaskenta on helppoa ja -tarjous saadaan mahdollisimman tarkaksi.

Piirustukseen sisältyy aina tarvittavat mitat ja korkomerkinnät sekä työohjeet. Mukana on tarvittaessa myös detaljikuvia eri rakenteista.

Istutussuunnittelu

Mikäli tarvitset vain kasveihin liittyvää suunnittelua, autamme sinua kasvillisuuden konsultoinnilla tai istutussuunnitelmalla. Suunnitelmaa varten kartoitamme suunniteltavan alueen nykyisen kasvillisuuden, mittaamme ja kuvaamme alueen ja suunnittelemme siihen uudet istutukset määrineen.

Ota yhteyttä, jutellaan toiveistasi istutussuunnitelmiin tai pihakasveihin liittyen: Mia Oksanen 050 528 2641

MAISEMASUUNNITTELIJAMME

Eva Wuite

Eva on toiminut Huvila & Huussin maisemasuunnittelijana 7 vuoden ajan. Hän toimii pääsuunnittelijana erityisesti yrityskohteissa, taloyhtiöiden pihoissa sekä erikoisprojekteissa, myös yksityisissä. Evalla on pitkäaikainen kokemus laajojen maisemakohteiden suunnittelusta.

”Minulle harmonisuus ja tietynlaiset jännitteet ovat tärkeimpiä esteettisiä elementtejä niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Harmoninen kokonaisuus on levollinen ja antaa jännien yksityiskohtien nousta paremmin esiin.

Nautin nykyisestä työstäni valtavasti -se antaa minulle paljon energiaa. Jokainen kohde ja asiakas on erilainen ja sen vuoksi ratkaisutkin. Saamme auttaa ihmisiä toteuttamaan heidän toiveensa, luoda jotain kestävää ja kaunista sekä tehdä työtä luonnon kanssa.

Olen myös erittäin ylpeä luovasta ja tehokkaasta tiimistämme. Edustamme kaikki alamme eri ammattiosaamista. Hyödynnämme aina tarvittaessa työkaverin erikoisasiantuntemusta löytääksemme asiakkaillemme parhaat ratkaisut.”

EVA WUITE
Maisemasuunnittelija
Luova johtaja
Huvila & Huussin maisemasuunnittelija 7 vuoden ajalta
040 551 3724
eva.wuite@gardenliving.fi


Laura Talo

Laura on suunnitellut Evan kanssa kohteita jo vuodesta 2009 lähtien. Hän vastaa pääsääntöisesti yksityispihojen suunnittelusta. Erilaisten viihtyisien oleskelutilojen ja piharakenteiden suunnittelu sekä tontin korkomaailman hallinta kuuluvat Lauran erityisosaamisen piiriin

”Pidän itseäni ongelmanratkaisijana. Minulla on kyky nähdä soramontussakin kukoistava puutarha rakenteineen, toimintoineen ja esteettisine ratkaisuineen.

Maisemasuunnittelu koostuu luovuuden ja teknisten mahdollisuuksien yhdistämisestä toimivaksi kokonaisuudeksi. On mahtava tunne nähdä valmistuneita pihoja, joiden suunnittelussa on saanut olla mukana.

Minulle tärkeää on kuunnella asiakasta ja päästä rakentamaan yhteisen sävelen mukaista suunnitelmaa. En pelästy haastavampiakaan kohteita, sillä voin luottaa kokemuksen tuomaan vankkaan ammattitaitooni. Jokainen piha on täynnä mahdollisuuksia.”

LAURA TALO
Maisemasuunnittelija
040 725 2793
laura.talo@gardenliving.fi


Viimeisimpiä töitämme

 
 
 
 
 
 
 
 
Suurenna kuvaa
 
Suurenna kuvaa
 
Suurenna kuvaa
 
Suurenna kuvaa
 
Suurenna kuvaa
 
Suurenna kuvaa
 
Suurenna kuvaa
 
Suurenna kuvaa
 

Ota yhteyttä