Blomster- och gröndesign

Grönt gör gott. Blomster- och gröndesign erbjuder dig nya och innovativa lösningar för hem, kontor och fester. Vi stajlar dina utrymmen med blommor och grönväxter. Vi sköter också om växterna så att du kan njuta av grönskan i ditt hem och på din arbetsplats.

Våra tjänster

  • vi stajlar hem och arbetsplatser med grönväxter och blommor
  • vi levererar blommor till arbetsplatser och som gåvor
  • vi förverkligar blomsterarrangemang för din fest
  • vi betjänar dina anställda och dina kunder med blomstertorg i företagets lokaliteter
  • vi är även samarbetspartner med evenemangsarrangörer och cateringföretag

Av oss kan du beställa din egen blomsterdesigner med en veckobukett till glädje för din personal. Ordna ett eget blomstertorg i dina lokaliteter en gång i veckan, en gång i månaden eller enligt överenskommelse.

I min värld finns skönheten överallt; i små detaljer, i genomtänkta ögonblick och spontana stämningar – i glädje och i sorg – i livet. I det naturliga och obearbetade, i det flyktiga.

Det enkla är det vackra – min bärande tanke gällande allt: god mat och gott vin, rena och distinkta smaker. Det samma gäller blommor och växter. Det naturliga är den nya normen.

Att arbeta med vackra och intressanta växter appellerar till alla sinnen. Dofterna, färgerna, formerna, olika ytor som lockar till beröring – alldeles som om jag var ute i naturen, själen får ro och tyngden av stress faller från axlarna. Världen och dess blommor bär på oändliga möjligheter.

KIRSTI PENTTI
Blomsterdesigner
Verkställande direktör
044 988 7059
kirsti.pentti@gardenliving.fi


Våra senaste arbeten

Kontakta oss